Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Araba Meydanı Savaş meydanında mütiş bir kargaşa sizleri bekliyor. Birbirinden farklı model araçlar çarpışarak, birbirlerini patlatmaya çalışacak. Tabiki meydanın en favori aracı siz olacaksınız. Çünkü sizin aracınızın dayanıklılığı diğer araçlara oranla çok daha fazla. Fakat ilerleyen bölümlerde bu fark çok fazla kalmayacak ve daha güçlü arabalar meydana çıkarak size zor zamanlar yaşatacaklar. Birçok bölümden oluşan oyunumuzda, savaş meydanında bir tek siz kalana kadar mücadele devam edecek. Diğer araçlardandaha önce yok olursanız bölümü tekrarlamanız gerekecektir. Yön tuşları aracı hareket ettirir, Space tuşu fren yapar,Ztuşumayın bırakır ve X tuşu nitroyu açar. İyi eğlenceler..
Araba Meydanı
Resident Evil 3D Zombi oyunlarınarı kategorisinde çığır açan, 3D grafik özellikliResident Evil oyununda, korku ve macera dolu dakikalar sizleri bekliyor. Oyunu açtığınızda yüklenme işlemi başlayacak ve oyun açılacak. Daha sonra karakter seçimi yaparak oyuna adım atabilirsiniz. Karşınıza gelecek ingilizce oyun açıklamasını geçmek için yukarıda bulunan Continue seçeneğine basıp çekmelisiniz. Oyuna başladığınızda ilerlemeli ve karşınıza çıkacak bütün zombileri öldürmelisiniz. Zombiler sizi gördüğünde üzerinize doğru koşturmaya başlayacak ve sizde zaman kaybetmeden onlara ateş ederek öldüreceksiniz. Nereye gitmeniz gerektiğini sağ alt köşede bulunan ok işaretini takip ederek bulabilirsiniz. Bitiş noktasına geldiğinizde bölümü tamamlamış olacaksınız. Öldürdüğünüz zombi sayısı kadar para kazanacak, bu paralar ile kendinize ekipmanlar alabileceksiniz. W,A,S,D tuşları ile karakteri hareket ettirebilir, mouse sağ tıklama ile ateş etme pozisyonuna geçebilir ve Sol tıklama ile ateş edebilir, Shift tuşu ile hızlı koşabilirsiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Resident Evil 3D
Dev Kamyon Taşımacılığı Taş madeninde taşımacılık görevini yapan kamyonun şöförlüğünü yapacaksınız. Toplam 12 bölümden oluşan bu oyunda, her bölümde kamyonun kasasındaki taşları sizden istenen noktaya götürmelisiniz. Götürmeniz gereken nokta ile bulunduğunuz yer arasında oluşturulan platformun dışına çıkmamalı ve kenarlara değmemelisiniz. Aksi halde bulunduğunuz bölümde başarısız olacak ve tekrar etmek zorunda kalacaksınız. Her geçen bölümde platform uzunluğu ve zorluğu artarak zorluk derecesinde yükselme olacaktır. Yön tuşları kamyonu hareket ettirir. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Dev Kamyon Taşımacılığı
3D JetSki Yarış JetSki yarış oyunlarının belkide en iyisi olan bu oyunda, rakiplerinizle büyük rekabet içinde olacaksınız. Özel hazırlanan yarış parkurunda, rampa,hızlandırma modülleri ve mayınlar olacaktır. Sizler avantajınıza olan nesnelere değerek avantaj sağlamalı, dezavantaj sağlayan nesnelerden uzak durarak avantajınızı kaybetmemelisiniz. Yarış sonunda bütün sporcuları geride bırakarak zafere uzanmalısınız. Oyunun kontrolleri çok basit. Yön tuşları ile JetSki'yi hareket ettirebilirsiniz.İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D JetSki Yarış
Amatör Helikopter Derma çatma parçalarla yapılan helikopter ile misyonları tamamlayın ve en yüksek puanları alın.
Amatör Helikopter
Goodgame Big Farm Dünya üzerinde binlerce oyuncuya sahip bu oyunumuz tamamen Türkçe olarak hazırlandığı için oynamakta zorluk çekmeyeceksiniz.Size verilen görevleri tamamlayarak hediyeleri almalı ve seviye atlayarak çiftliğinizi büyütmeye çalışmalısınız.Oyunda çiftlikte bulunması gereken bütün ögeler mevcut.Mouse yardımı ile oyunu oynayabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Goodgame Big Farm