Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Koca Kafa Futbol Efsane haline gelen kocakafa futbol oyununda toplam 10 tane rakibiz bulunuyor.İlk rakibinizden başlayarak,son seviyeye kadar gelmeli ve kupayı kazanmalısınız.Gittikçe güçlenen rakiplerinize karşı taktiğinizi doğru belirleyerek mücadele etmelisiniz.Yenildiğiniz takdirde kaldığınız yerden devam edebilir ve galip gelene kadar bir sonraki seviyeye geçemezsiniz.Yön tuşları ile hareket işlemini sağlayabilir,Space tuşu ile şut çekebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Koca Kafa Futbol
Kelime Tepesi Kelimelerin bilin ve tepeyi yükseltin.En çok puanı da siz alın.
Kelime Tepesi
Kovboy Nişan Usta nişancı dünyaya inen uzaylıları birbir avlıyor. Bu görevi yaparken ise sizlerin yardımı büyük önem taşımakta. Çünkü kovboyun nişan alıp ateş etmesini siz sağlayacaksınız. Bölüm içinde farklı noktalarda duran uzaylıları doğru şekilde nişan alarak vurmalısınız. Nekadar az kurşun harcarsınız bölüm yıldızınız okadar çok olacaktır. Bütün bölümleri bitirp oyunu sonlandırabilir veya az yıldız aldığınız bölümleri tekrar ederek en yüksek puana ulaşmaya çalışabilirsiniz. Oyunun kontrolünü mouse ile yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Kovboy Nişan
Yatak Odası Dekor Oyunumuzda tasarlamanız için sunulan boş bir yatak odası bulunmakta. Sizlere yatak odasında bulunması gereken herşey sunulmuş durumda. Yatak,halı,lambalar,dolaplardan istediğiniz renk ve çeşidini seçerek odaya yerleştirebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve tasarım zevkinizi göstererek odayı dizayn edebilirsiniz.Mouse yardımı ile oyun oynanmakta. İyi eğlenceler..
Yatak Odası Dekor
Çizgi Film Futbol Çizgi film karakterleri birçok oyun ile karşımıza geldiler. Şimdi bu kahramanlar ile futbol maçı yapmaya nedersiniz? Birçok kahramanın bulunduğu takımlar arasından istediğinizi seçin ve rakip takımları gol yağmuruna tutun. Topu karşı takımın ayağından almak için karakterlerinizin özel saldırı tekniklerini kullanabilirsiniz. Yön tuşları ile saha içerisinde oyuncularınızı hareket ettirebilir, Z tuşu ile takım arkadaşlarınız ile pas alışverişi yapabilir, X tuşu ile uygun pozisyonu yakaladıktan sonra şutunuzu çekebilirsiniz. İyi eğlenceler..
Çizgi Film Futbol
Amerikan Savunması Amerikan kalesini savunmalı ve düşmanları geri püskürtmelisiniz.
Amerikan Savunması