Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | Bedava Oyun Oyna - Oyun Oyna - 3D Oyunlar
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

İğrenç Şarkıcı Kendisini star zanneden şarkıcı ne yazıkki sandığı kadar iyi bir şarkıcı değildir. Sahneye çıktığında seyircilerden tepki almaya başlayan şarkıcı, işi abartan seyircilerin attığı meyve ve sebzelerden kaçmaya çalışmaktadır.. Sizden istenen sanatçıyı bu nesnelerden koruyarak kaçmaya çalışmaktır. Bunu yaparken duyarlı seyircilerin attığı çiçekleri toplayarak kendinize kısa süreli koruma kalkanıda oluşturabilirsiniz. Bu kalkan sizi üzerinize gelen nesnelerden uzun bir süre olmasada koruyacaktır. Sanatçıyı yönlendirmek için sağ ve sol tuşlarını kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler..
İğrenç Şarkıcı
Korsan Savaşları Okyanuslarda geçen korsanların savaşını konu alan oyunumuzda,kendi korsan takımınızla düşmanları bozguna uğratmalı ve onlardan topladığınız ganimetler ile filonuzu güçlendirmelisiniz.Haritadan saldırılacak noktayı belirleyerek korkunç korsanlara karşı savaşa başlatabilirsiniz.Mouse yardımı ile nişan alarak top atışları yapmalı,ıskalamamaya dikkat etmelisiniz.İyi eğlenceler..
Korsan Savaşları
Age Of War Age of War oyunu tarih öncesinde mağarada yaşayan insanlar arasında geçen savaşı konu almaktadır.Siz kendi savaşçılarınızı üreterek düşman askerlerinin sığınağı olan mağarayı ele geçirmelisiniz. Uretebileceğiniz farklı güçlere sahip askerler bulunmakta. Stratejinizi doğru belirlemeli düşman askerlerini yok ederek mağarayı ele geçirmelisiniz. Mouse yardımı ile oyun oynanmakta. İyi eğlenceler..
Age Of War
Tekme Maçı İster tek,ister iki kişilik oynayabileceğiniz bu futbol oyununda kural yok.Rakibinize tekmeler atarak topu kazanmalı ve hareket eden kaleye topu atmalısınız.Top sizin ayağınızdayken rakip oyuncu elinden geldiğince sizden topu kapmak için uğraş verecek.Sizde rakip oyuncuyu tekmeleyerek size yaklaşmasını engellemelisiniz.W,A,S,D tuşları ile oyuncunuzu kontrol edebilir, J tuşu ile tekme atabilir ve şut çekebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Tekme Maçı
Güzel Ajan Güzelliğiyle dikkat çeken ajanımızın görev için gönderildiği bölgede oldukça tehlikeli bir macera içerisinde.Kimseye yakalanmadan silahlı nöbetçileri yok ederek ilerlemeli,ilerlerken nöbetçilerin üzerinden çıkan eşyalarıda almalısınız.Topladığınız eşyalar ilerideki bölümlerin anahtarı olabilir.Mouse yardımı ile karakterinizi yönlendirebilir,saldırı gerçekleştirmek için, o an ekranda görünen W,A,S,D tuşlarından hangisi ise geç kalmadan basmalı ve düşmanı yok etmelisiniz.İyi eğlenceler..
Güzel Ajan
Saldırgan Yumurtalar Oyunumuz nişancılık ve dikkat üzerine kurgulanmış bir oyundur. Karşınızdaki alanda birçok yumurta ve nesneler olacak. Bu yumurtaların arasına gizlenen kötü huylu ve eli silahlı yumurtalar sizi yok etmek için zaman kolluyor olacaklar. Sizlerde onları hemen tespit edip elinizdeki silah ile indirmelisiniz. Zaman kaybı yaşamadan bunu yapmanız gerekmekte, aksi halde ellerindeki silahlar ile size ateş edip sizi vuracaklar. Can hakkınız bittiğinde oyunda başarısız olacak ve baştan başlayacaksınız. Mouse ile ateş edebilirsiniz. İyi eğlenceler..
Saldırgan Yumurtalar