Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Çizgi Savunma Bu oyundaki tüm karakterler çizgi. Görüntü olarak detaylı hazırlanmasada, oyunumuz içerik olarak oldukça sürükleyici ve bağlayıcıdır. Yapılan saldırıları püskürterek oyunda ilerlemelisiniz. Saldıran çizgi karakterleri oyalayıcı nesneler veya tuzaklar koyarak yavaşlatabilirsiniz. Kendi savunma askerlerinizide geliştirerek daha fazla darbe vurmalarını sağlayabilirsiniz. Bölüm ilerlerinde daha güçlü ve büyük çizgi yaratıklar sizlere saldırıyor olacaktır. Savunma becerini göster ve hepsini ortadan kaldır. Oyun mouse ile yönlendirilmektedir. İyi eğlenceler..
Çizgi Savunma
Canlı Boks Boks sporunu sonuna kadar yaşayabileceğiniz bu oyunumuzda, kendinize bir karakter oluşturarak dövüşlere katılabilirsiniz. Karakter oluştururken, isim ve karakterinizin güç özelliklerini orantılı vermeniz gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra ringe çıkabilecek ve rakipleriniz ile yüzleşebileceksinixz. Rakibinizin açıklarını oyun size çarpı işareti ile gösterecektir. Bu noktalara vuruş yaptığınızda sayıyı kapabileceksiniz. Rakip darbelerindende guardınızı alarak sakınabilirsiniz. Yön tuşları ve Ctrl tuşu ile vuruş yapabilir, Space tuşu ile guardınızı alabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Canlı Boks
Yeşil Kale Yeşil vadi ile kaplı savaş alanında iki ülkenin savaşına şahit olacağımız oyunda, kendi ülkenizi zafere ulaştırmaya çalışacaksınız. Binaları sadece yeşil alanlara inşa edebilirsiniz. Bütün yeşil alanları inşa ettiğinizde, toprak alanlar yeşile dönecek ve inşa etme imkanı doğacaktır. Oyunu açtığınızda karşılaşacağınız oyun smilasyonunu dikkatlice incelemenizde fayda olacaktır. Oyun hakkındaki bütün bilgi bu smilasyonda size gösterilecektir. Mouse ile oyun oynanmakta. İyi eğlenceler..
Yeşil Kale
Alaaddin Alladdin maymunuyla birlikte uçan halısına atlar ve zindandan çıkmak için maceraya atılır. Tehlikelerle dolu zindandaki engellere takılmamalı, üzerlerinden zıplayarak veya altından eğilerek geçmeli başarılı bir şekilde bitiş noktasına ulaşmalısınız. Önemli olan hızınızı doğru ayarlayarak karşınıza çıkan engellere hazırlıksız yakalanmamalısınız. Yön tuşları oyunu oynamanızı sağlamakta. İyi eğlenceler..
Alaaddin
Super Star Oldukça kapsamlı hazırlanan oyunumuzda futbol yıldızı yaratmaya çalışacaksınız. Bu tamamen sizin elinizde. Oyuna başlayarak kendinize bir futbolcu yaratmalı ve onu geliştirmelisiniz. İlk olarak antrenman moduna geçerek tuşlar hakkında genel bir fikir sahibi olmanızda büyük fayda olacaktır. Daha sonra antrenman modundan ESC tuşu ile çıkabilir ve maçlara dahil olabilirsiniz. Tuşları antrenman modunda açıklanmakta. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Super Star
Dünya Savaşı 3D Harika bir savaş oyunu. Oyuna başla seçeneğini tıkladıktan sonra oyunun yüklenmesi için gerekli olan süre boyunca beklemelisiniz. Oyun açıldıktan sonra online kullanıcılar ile büyük bir dünya savaşının içinde olacaksınız. Grafik özellikleri okadar gelişmiş özelliklere sahipki, kendinizi savaşın ortasında hissedeceksiniz. Düşmandan korunmak için oluşturulan siperlerde mevzi almalı ve düşman askerlerini gördüğünüz anda vurarak öldürmelisiniz. Aynı şekilde düşman askerlerin görüş açısına girmemeli ve hedef olmamalısınız. W,A,S,D tuşları ile hareket edebilir, Mouse ile nişan alarak ateş edebilir, Ctrl tuşu ile eğilebilir, Space tuşu ile zıplayabilir, Shift tuşu ile hızlı koşabilirsiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Dünya Savaşı 3D