Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Kuleye Tırman Karakterimiz kuleye tırmanış için hazır ve sizin kontrolünüzü bekliyor. Onu uçsuz bucaksız kulenin zirvesine taşımaya çalışmalısınız. Kulenin sonu olmayacağı gibi, yapacağınız rekorlarında sınırı bulunmuyor. Her seferinde yaptığınız rekor tırmanışı gemeye çalışabilir ve kendinize hedef koyabilirsiniz. Facebook bağlantısı ile başka kullanıcılar ile puanlarınızıda karşılaştırma imkanı sizlere sunulmuştur. Zıplayarak nesnelere basıp tepeye çıkabilirsiniz. Bu nesneler, bazen birbirlerinede uzak olacaktır. Uzak olduğu zaman gerilerek atlayabilir ve daha uzun sıçrayış yapabilirsiniz.Üstüne bastığınız nesneler kısa süre sonra yok olacak. O yüzden hızlı hareket etmeli ve bir an önce zirveye doğru gitmelisiniz. Yön tuşları ile karakter yönlendirilmektedir. İyi eğlenceler..
Kuleye Tırman
3D Plajda Futbol Yaz sporlarının sevilen oyunu plaj futbolu içinizi açacak görüntüsü ve rekabet dolu maçlarıyla sizlere keyif dolu dakikalar geçirtecek. Üçerli oyunculardan oluşan takımlarla, rakiplerinize üstünlük kurmaya çalışacak ve sıcak kumlara adınızı yazdıracaksınız. Oyuncularınızın kontrolünü doğru biçimde sağlarsanız maçı tam bir görsel şölene dönüştürebilirsiniz. Z tuşu ile pas atabilir, X tuşu ile şut çekebilir, C tuşu ile topu havaya kaldırarak müthiş gösteriler yapabilirsiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızda Adobe Shockwave Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D Plajda Futbol
Hırsızları Yakala Oyunumuzda çılgın bir polisi canlandıracaksınız. Başına ödül koyulan hırsızların peşine düşen ve ödülü almak için hiçbirşeyden korkmayan polis ile macera dolu bölümler sizleri bekliyor olacak. Önünüzde kaçan hırsıza ulaştığınızda tekmeleyerek onu yakalayabilirsiniz. Ayrıca oyun içinde topladığınız tuğla, silah ve birçok nesneyi alarak hırsıza fırlatabiliriniz. Yön tuşları ile hareket ve zıplama işlemini yaparken, Z,X,C,V,B,N,M tuşları ile hırsıza nesneleri atabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Hırsızları Yakala
Fred Kaçış Fred amansız bir kaçış içerisinde ve senin yardımını bekliyor.Peşindeki yaratıklar onu yakalamak için büyük çaba sarfediyor.Sizde bölüm içerisinde bulunan çeşitli engellere takılmadan kaçış işlemini sağlamalı ve gidebildiğiniz yere kadar gitmelisiniz.Küçük kahramanımızı yön tuşları ile hareket ettirebilir ve karşınıza çıkan engellerin üzerinden zıplamak için Space tuşunu kullanabilirsiniz.Herkeze iyi eğlenceler. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Fred Kaçış
3D Titan Savaşı Zeus'un yarı tanrı oğlu, babasını kurtarmak için çıktığı yolculukta sizin yönlendirmenize ihtiyacı bulunuyor. Titanların Öfkesi adlı film'den esinlenilen oyunda, bölümün şifrelerini çözerek sol üst köşede bulunan altın sayısının hepsini toplayarak bölümleri tamamlamalısınız. Birçok tehlikenin kol gezdiği oyunda dikkat eksikliği yaşarsanız, oyunu kaybetme şansınız oldukça yüksek olacaktır. Görüntüsü ile sizleri kendine bağlayacak olan oyunumuzu sağ üst köşede bulunan 'Tam Ekran Oyna' seçeneği ile daha keyifli ve anlaşılır bir hale getirerekte oynama imkanı sizlere sunulmuştır. Karakterimizi yön tuşları ile hareket ettirebilir ve zıplamasını sağlayabilirken, karşınıza çıkan kapılardan geçmek için Space Tuşunu kullanmanız yeterli olacaktır. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D Titan Savaşı
Çukurdaki Asker Bağlıyıcılığı yüksek oyunumuzda siperinde bulunan askerimize karşı düşman kuvvetleri büyük saldırılar düzenlemekte.Sizde onun kontrolünü sağlayarak düşmanlarınızı yok etmeli ve onu buradan kurtarmalısınız.Geçtiğiniz her bölümden sonra düşmanın sayıları yükselicek ve daha güçlü bir şekilde saldırmaya devam edecekler.Yok ettiğiniz askerlerden kazandığınız paralar ile silahlarınızı geliştirebilisiniz.Askerin kontrolünü W,A,S,D tuşları ile ağlayabilir, mouse ile nişan alarak ateş edebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Çukurdaki Asker