Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | Bedava Oyun Oyna - Oyun Oyna - 3D Oyunlar
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Panda Vs Zombie PlantvsZombies oyununa benzerliği ile dikkat çeken oyunumuzda çiftlikteki tavşanlarınızı korumalısınız. Zombiler onları yemek için oldukça kalabalık şekilde saldırıyor olacaklar. Sizde dövüş teknikleri ile onları öldürmelisiniz. Özel güçlerinizi kullanarak daha kolay öldürme imkanınız bulunuyor.Fakat yukarıdaki mavi bar bittiğinde özel gücünüzü kullanamıcaksınız. W,A,S,D tuşları ile pandayı hareket ettirebilir, U,I,O tuşları ile özel vuruşlar yapabilir, J ve K tuşları ile saldırı ve zıplama işlemlerini yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Panda Vs Zombie
Kulede Taktikler Kulede patlamamanız lazım. Dikkatli olun ve oyunun heyecanını yaşayın.
Kulede Taktikler
Jam Şut 3D Basketbol yıldızı Jam ile atışlar yapacağınız oyunda, kullandığınız atışları sayıya çevirerek sizden istenilen başarılı isabet sayısına ulaşmalısınız. İstenilen sayıya ulaştığınızda bir sonraki bölüme geçecek ve daha zorlu atışlarla başbaşa olacaksınız. İleriki seviyelerde rakip oyuncular size blok yaparak ve potanın yönünü değiştirerek engel çıkarmaya çalışacaklardır. Ayrıca bölüm sonunda extra puan almanız için oldukça zor bir uzak atış yapacaksınız. 3D grafik özellikli bu oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Jam Şut 3D
Uzayda Klonlama Uzayda klonlama oyunu 2016 çıkışlı bir oyundur ve oyunoynay farkı ile sizlere sunulmuştur.İyi eğlenceler dileriz.
Uzayda Klonlama
Maymunları Sevindir 2 Oldukça ilgi gören oyunumuzun 2.serisi sizlerle.1.sinde olduğu gibi yine maymunumuzun sizlerden istekleri olacak ve bizde onu mutlu etmek için yapmaya çalışıcaz.Yepyeni bölümleri ile daha keyifle oynayacağınız bu oyunumuzda,maymunumuzu mutlu ettikce ileriki seviyelere geçiş hakkı kazanacaksınız.Mouse yardımı ile oyun kontrolünü sağlayabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Maymunları Sevindir 2
Bola Futbol Futbol oyunlarına yeni boyut kazandıran Bola Futbol görüntü kalitesi olarak harika hazırlanışa sahip. Oyuna başlarken takımını seçmeli ve karşınıza gelen takımları yenerek kendinizi ispatlamalısınız. Şut çekerken çıkan göstergeyi ayarlarken kaleye olan uzaklık ve açınızı göz önünde bulundurmanızda fayda olacaktır. Yön tuşları oyuncu hareketlerini, S tuşu pas atmayı ve A tuşu şut çekmenize yarayacaktır. İyi eğlenceler..
Bola Futbol