Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Gravity Guy Oyunumuz yüksek macera ve eğlence içermektedir. Kahramanımız, peşinde bulunan düşmanından kaçma çabası içinde. Bu kaçışı yaparken düşmemeye çalışacaksınız. Bunu yapmak için yukarıdaki duvara asılı kalabilir veya aşağıda koşarak yukarıya uçmanızı önleyebilirsiniz. Önünüzde çukur olduğunu gördüğünüzde yukarıdaki duvarda koşmalı, duvar bittiğinde ise hemen aşağı inmelisiniz. Aksi halde gökyüzüne uçarak başarısız olacaksınızdır. Kahramanımız kendiliğinden koşmaktadır. Siz sadece mouse sol tıklama veya Space tuşu ile onun yukarı veya aşağı inip çıkmasını sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Gravity Guy
Ormanda Yarış Motor sürücüleri heyecan arayışı içinde ormanda yarışa tutuşurlar. Birçok ağaç ve nesnelerin engel çıkarmak için parkurlarda bulunacağı yarışta bitişe ilk sırada ulaşarak diğer levellere geçmeye çalışmalısınız. Engeller sizin dengenizi bozarak ters dönmenize neden olabilir ve buda bölümde başarısız olmanız anlamına gelecektir. Sürüş işlemini başarı ile sağlayarak oyunda bulunan bütün levelleri bitirerek oyunu tamamlamalısınız. Yön tuşları ile kontrol sağlanabilir. İyi eğlenceler..
Ormanda Yarış
3D Special Strike Counter Strike oyununun farklı tarzda hazırlanmış versiyonu bu oyun ile karşınızda. Oyunumuzda sadece Dust bölümünün değiştirilmişversiyonug bulunacaktır. Ayrıca karşılıklı takımlar yerine herkez bireysel olarak mücadele içerisinde olacak ve oyun sonunda en fazla öldürme sayısına sahip olan galip gelecektir. Silahlar sabit olacak ve bu silah seçeneklerinden istediğinizi kontrolünüz altına alarak mücadele edebileceksiniz. Klasik counter tuşları oyunumuzda geçerli olacaktır. W,A,S,D tuşları hareket işlemini sağlar, mouse nişan ve yön işlemlerini sağlar, 1,2,3 tuşları silah değiştirmenizi sağlarken Space tuşu ile zıplayabileceksiniz. Bu online kullanıcılar ile mücadele edeceğiniz oyunumuzda keyifli vakit geçirerek bağımlısı haline geleceksiniz. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D Special Strike
Masaj Salonu Masaj salonunuza gelen müşterinize masaj yaparak oyunu tamamlamalısınız.Oyun sizi masaj yapmak için yönlendirmekte.Bütün aşamaları bitirdiğinizde oyunu başarılı bir şekilde tamamlamış olacaksınız.Mouse yardımı ile oyunu oynayabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Masaj Salonu
Ne Cüretle Oyundaki karakterin kontrolünü ele alarak mor nesneleri toplamalısınız. Bunun için yol üzerinde bulunan nesnelerin yanısıra karşınıza çıkan koruma içindeki yaratıkların üstüne basarak içlerinden çıkan nesneleride toplayabilirsiniz. Amacınız maximum mor nesneyi toplayarak gidebildiğiniz kadar mesafe almak olacaktır.. Birçok özel gücünüzde bulunacak ve bunları kullanarak daha fazla nesne toplayabilir ve hızlı bir şekilde bitiş noktasına ulaşabilirsiniz. Ne cüretle size zorluk çıkarabilirlerki? Mouse yardımı ile karakter kontrolü sağlanabilir. Bu eğlenceli oyunumuzda herkeze iyi eğlenceler..
Ne Cüretle
Yıldız Avı Yürüyen kare ile zevkli bir maceraya hazırmısınız? Bu oyunumuzda kare ile bölümlerdeki yıldızları toplayıp bitiş çizgisine gitmeye çalışmalısınız. Her bölümde toplam 3 yıldız bulunacaktır. 1 tane yıldız alarakta bitiş çizgisine gidip sonraki bölüme geçebilirsiniz. Fakat bölümlerin hepsini en yüksek puan ile bitirmek istiyorsanız, bütün yıldızları toplayıp bitiş çizgisine ulaşmanız gerekecektir.Bunları yaparken size zararı dokunabilecek kırmızı dikenli canavarlar olacaktır. Onlara değmeniz halinde bölüme en baştan başlamak durumunda kalacaksınız. Yön tuşları ile hareket edebilir ve zıplayabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Yıldız Avı