Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Askeri Çatışma Askeri çatışma oyunumuzda bulunduğunuz bölümdeki bütün düşman askerlerini yok etmek için görevlendirildiniz.Oyun sadece klavye yardımı ile oynandığı için başlarda biraz zorlanabilirsiniz fakat alışınca bağımlısı olabilirsiniz.Sol alt köşede bulunan haritayı kullanarak düşman askerlerinin nerede olduğunu görebilirsiniz.Yön tuşları ile askerimizi hareket ettirebilir,Z ve C tuşları ile sağa-sola hareket edebilir ve X tuşu ile ateş edebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Askeri Çatışma
Uçak Smilatör Gerçek bir pilot deneyimi yaşayacağınız bu oyunda,uçağın başarılı bir şekilde kalkışını sağlamalı ve bitiş noktasına kadar götürmelisiniz.Kontrolü oldukça zor olan oyunda zaman geçirdikçe alışacak ve bağımlısı haline geleceksiniz.Oyun başlangıcında tuşlar hakkındaki bilgilendirmeyi dikkatlice incelemelisiniz..İyi eğlenceler.
Uçak Smilatör
Hırsız Polis Oyunda polis memurunu canlandıracaksınız.Amiriniz her bölümden sonra size yeni görevler verecek ve sizde onları yerine getirmeye çalışacaksınız.Verilen görevde başarısız olduğunuz takdirde işinize son verilecek.A ve D tuşları ile aracınızı sağa-sola hareket ettirebilir,Mouse ile hedef alarak ateş edebilir ve merminiz bittiğinde Space tuşu ile doldurabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Hırsız Polis
Ninja Kaplumbağalar 3D Esfsane çizgi film karakterleri ninja kaplumbağalar parmaklarınızın ucunda olacak. Oyun başında dört tane kahramanımızdan istediğinizi seçerek maceraya başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken karşınıza çıkan kaplumbağaları vuruş teknikleriniz ile yok ederek sizden istenilen noktaya ulaşmanız. İlerledikçe karşınıza çıkan düşman sayısıda artacak ve zorlu mücadeleler sizleri bekliyor olacak. Yön tuşları ile hareket edebilir, Z,X,C tuşları ile saldırı ve savunma yapabilir, Space tuşu ile zıplayabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Ninja Kaplumbağalar 3D
Okuldan Kaçış Okuldan kaçan kızın peşine öğretmenler düşmüş ve onu yakalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Yollar üzerine kurulmuş çeşitli tuzakların üzerinden zıplayarak veya altından eğilerek geçerek kaçış işlemini başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışmalıyız.Oyun kontrolleri yön tuşları ile sağlanmakta.Oyun başında gerekli açıklamalar yapılacaktır.İyi eğlenceler..
Okuldan Kaçış
Tek Kişilik Ordu Mükemmel görüntü kalitesi ve yüksek heyecana sahip olan savaş oyununda, karşınıza çıkan düşman askerlerinizi tek başınıza öldürmelisiniz. Uzerinizde bulunan ağır taramalı silahınızı doğru biçimde kullanmalı, düşmanlarınızın attığı mermilerden kaçarak onları vurmalısınız. A,S,D tuşları sağa sola kaçmanızı veya eğilerek mermilerden korunmanızı sağlarken, mouse ile nişan alarak ateş edebileceksiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaAdobe Shockwave Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Tek Kişilik Ordu