Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | Bedava Oyun Oyna - Oyun Oyna - 3D Oyunlar
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Abla Hazal Bebek Hazal bebek abla oldu ve şimdi bakması gereken bir kardeşi bile var. Uyumakta olan kardeşi her an ağlamaya başlayabilir ve bunu istemeyen hazal bebek onu mutlu etmek için türlü türlü numaralar yapıyor olacak. Ona kitap okuyacak, şarkı söyleyecek ve uyanmaması için her türlü fedakarlığı yapacaktır. Burada devreye siz girecek ve kardeşinin isteklerini yerine getirmesi için Hazal bebeği kontrol edeceksiniz. Kafasının üstünde bulut şeklinde beliren istekleri mouse yardımı ile yerine getirebilir ve bebeğin uykusuna devam etmesini sağlayabilirsiniz. Ama bunları hızlı bir şekilde yapmalısınız, çünkü bebeğimizin beklemeye hiç tahammülü yok. İyi eğlenceler..
Abla Hazal Bebek
Süper Mario Ateri oyunlarının vazgeçilmezi Mario oyunu oyunoynay.org aracılığı ile sizlerle.Oyunumuzda birçok farklı bölümün yanısıra kendi bölümünüzü tasarlamanız için eklentide mevcuttur.Marionun bölümler içerisindeki engelleri aşmasına ve istediğine ulaşması için elimizden geleni yapmalıyız.Onu yön tuşları ile hareket ettirebilir,Z,X,C tuşları ile saldırı yapabilir ve bilgi kutularını açabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Süper Mario
Hızlı ve Öfkeli Hızlı ve öfkeli film serisinden uyarlanan oyunumuzda sokaklarda hızınızı konuşturacaksınız. Oyuna ilk başladığınızda kendinizi ispat etmeniz için rakibiniz olmadan zamana karşı yarışmanız gerekecek. Başarı ile bölümü tamamladığınızda rakipleriniz size meydan okuyacak ve teke tek yarışlar başlayacak. Bir tur üzerinden yapılan yarışlarda hata şansınız bulunmuyor. Yapılacak hatanın telafisi oldukça zor olacaktır. Yoldaki hız arttırıcı ve paraları toplamayıda unutmamalısınız. İlk sırada yarışı tamamladığınızda yeni arabalar edinecek ve yeni rakiplerle karşılaşacaksınız. Hız ve öfkenin birarada yaşanacağı oyunda, aracınızı yön tuşları ile hareket ettirebilir, Space tuşu ile el frenini kullanarak dönüşlerde yardım alabilirsiniz.. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Hızlı ve Öfkeli
Soyguncu Bob 2 Serinin ikinci oyununda, yapmanız gereken görevler daha genişletilmiş ve oyun daha kapsamlı bir halde karşımıza çıkmakta.Gireceğiniz mülklerdeki görevleri kimseye yakalanmadan tamamlamalı, kazandığınız paralar ile kendinize eşyalar alabilirsiniz. Bu eğlenceli oyunumuzda keyifli vakit geçirecek ve sıkılmadan oynayacaksınız. Yön tuşları ile oyun oynanmakta.İyi eğlenceler..
Soyguncu Bob 2
Batman Motoru Batman kötülere karşı verdiği savaşı motor yarışına dökmüştür. Bu sefer kahramanımızı düşmanlarınıza karşı motor yarışında galip getirmeye çalışacağız.Engellerle dolu yolda dengeli bir şekilde motor sürüşünü gerçekleştirmeli ve doğru yerde nitronuzu açarak bitişe ilk sırada ulaşmalısınız. Yön tuşları hareket işlemini sağlarken, N tuşu nitroyu aktifler..İyi eğlenceler.
Batman Motoru
Koca Kafa Asker Koca kafalı parmak asker bulunduğu yerde saldırı altında. Sizin kontrolünüz altında olacak askerimize saldıran farklı yaratıkları öldürmelisiniz. Öldürdüğünüz yaratıklardan düşen altınları toplayarak ekranın sağ alt köşesinde bulunan WEAPONS ve SKİLL bölümünden silahlarınızı geliştirebilirsiniz. Bölümler ilerledikçe güçlenen yaratıkları geliştirilmiş silah ve vuruşları yaparak yok etme imkanınız bulunuyor. W,A,S,D ile karakteri yönlendirirken, Mouse ile diğer işlemleri yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Koca Kafa Asker