Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | Bedava Oyun Oyna - Oyun Oyna - 3D Oyunlar
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Hava Dalaşı Gökyüzünde düşman hava kuvvetlerine ait uçakları yok etmek için görevlendirildin.Karşınıza gelen uçakları patlatmalısınız.Sizin yok ettiğiniz her uçak sonrası düşman daha kalabalık bir hava filosu ile gelecektir.Nekadar iyi bir pilot olduğunuzu kanıtlamak için harika bir oyun.Yön tuşları ile uçağı hareket ettirebilir.Ctrl tuşu ile ateş edebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Hava Dalaşı
3D Sonsuz Düşman Oyunumuz harika görsel efektlere sahip bir VPS oyunu. Karşınızda sayısız düşman olacak ve tek başınıza bu düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacaksınız. Oyunumuzun tek eksiği ana konunun bulunmamasıdır. Yapmanız gereken size saldıran düşman askerlerini yok edip oyunu tamamlamak olacak. Elinizde ise harika bir suikast silahı oyunu muhteşem bir keyif katacaktır. Düşman askerlerini öldürdükçe dahada çoğalarak sizlere zorluk çıkarmaya devam edecekler, sizde bıkmadan ve can sağlığınızı tüketmeden üzerlerine kurşun yağdıracaksınız. Klasik WPS oyun tuşları oyunu oynamanıza imkan sunacaktır. W,A,S,D tuşları ile hareket edecek, mouse ile nişan ve ateş edecek, Space ile zıplayacak, Shift Tuşu ile hızlı koşabileceksiniz. İyi eğlenceler..Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D Sonsuz Düşman
Robot Katilleri Robot katilleri hem robotları öldürüyor hem de sizi öldürmek istiyor. Onlarla savaşmalısınız.
Robot Katilleri
Alaaddin Alladdin maymunuyla birlikte uçan halısına atlar ve zindandan çıkmak için maceraya atılır. Tehlikelerle dolu zindandaki engellere takılmamalı, üzerlerinden zıplayarak veya altından eğilerek geçmeli başarılı bir şekilde bitiş noktasına ulaşmalısınız. Önemli olan hızınızı doğru ayarlayarak karşınıza çıkan engellere hazırlıksız yakalanmamalısınız. Yön tuşları oyunu oynamanızı sağlamakta. İyi eğlenceler..
Alaaddin
Zindan Canavarı Zindan canavarının görevi, zindanı yabancı saldırganlardan korumak. Bu canavarı siz kontrol edecek ve zindandaki herkezi aşağıdaki dikenlere atmalısınız. Bunun için taş kullanacaksınız. Taşları sert biçimde saldırgan şövalyelere fırlatıp onları dikenli çukara gönderebilirsiniz. Fakat bunu sınırlı sayıda taş ile yapmanız gerekiyor. Taşınız bittiğinde, malesef koruyucumuz dikenli kuyuya kendisi düşecektir. Taş atışlarını isabetli yapıp, hiç ıska atış yapmamanız gerekiyor. Önemli not olarak, taşın saldırganlara isabet etmesi yeterli olmayacak, atacağınız taş ile çukura düşmesi zorunlu noktadır. Mouse ile taşları atabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Zindan Canavarı
Counter Strike 1.6 Counter Strike oyununu bilmeyenimiz kalmamıstır. Bu oyunumuzda counterstrike oyununu bildiğimizden biraz farklı grafik özellikleri ile oynayacaksınız. Multiplayer seçeneğide bulunan oyunumuzda botlara karşı oynayabilirken, online oyuncular ilede mücadeleye girebilirsiniz. Tuşları klasik counter ile aynı.W,A,S,Dile hareket edebilir,Mouseile yön verebilir ve ateş edebilir,R tuşuile mermi doldurabilir,Spaceile zıplayabilirsiniz.İyi eğlenceler. Oyunun açılması için bigisayarınızdaUnity Web Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Counter Strike 1.6