Kırmız Başlıklı Kız Kaçış | Bedava Oyun Oyna - Oyun Oyna - 3D Oyunlar
Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Tenis Turnuvası Görüntü kalitesi bakımından güzel hazırlanmış tenis tutkunlarının büyük keyifle oynayacağı bu oyunumuzda katıldığınız turnuvada zafer elde etmeye çalışacaksınız.Karşınıza gelen birbirinden güçlü rakipleri yenerek kupaya uzanmalısınız.Oyun kontrolleri mouse ile sağlamakta.Topa vuruş esnasında mouse'u atmak istediğiniz yöne doğru çekerek topu o noktaya gönderebilirsiniz.İyi eğlencelerr.
Tenis Turnuvası
Yaratık Savaşları Yaratıkların arasında geçen ve silahların konuştuğu oyunda,savaşçınızın kontrolünü sağlayarak ilerlemelisiniz.Sizi yok etmek isteyen ağır silah ve kalkanlarla donatılmış düşmanları yok etmelisiniz.Yön tuşları ile hareket etme işlemini sağlarken, A tuşu ile ateş edebilir, S tuşu ile zıplayabilirsiniz.İyi eğlenceler..
Yaratık Savaşları
Zombileri Patlat Zombilere en yakın yere bombayı atın ve bir anda hepsini öldürün
Zombileri Patlat
Barbie Motor Denge motor oyunlarının bu zamana kadar birçok versiyonu yapıldı.Şimdi ise kızların ilgisini çekecek olan Barbie motor oyununda keyifli zaman geçireceksiniz.Yapmanız gereken engebeli parkurlarda Barbie'nin dengesini sağlayarak bitiş çizgisine ulaşmak.Motor ters devrildiğinde o etapta başarısız olma ihtimaliniz bulunmakta.Yön tuşları ile motoru kontrol edebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Barbie Motor
Sokak Dansı Bir kaç genç arabalarını çekip toplanıyor ve radyoda çalan şarkı ile kendilerini dansa kaptırıyorlar.Sizde onlarla birlikte olmak ister miydiniz?
Sokak Dansı
Futbol Yıldızları Oyunumuz bir top ve kaleden oluşmaktadır. Amacımız bu topu ağlara göndererek bölümleri geçmek olacaktır. Fakat bu topu ağlarla buluşturmak ilk bölümlerde basit olsada ilerleyen bölümlerde zorlaşacak, topu hedefe ilerletirken engellerle karşılaşacaksınız. İlk olarak topu nasıl kaleye ulaştıracağınızın hesabını yapıp daha sonra işe koyulmanız başarıya ulaşmak için büyük rol oynayacaktır. Mouse ile topun hızını ve yönünü belirleyip atışı yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Futbol Yıldızları