Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Sinsi Korsan Düşman korsanları çökertmeyi hedefleyen kahramanımızın özelliği güçlü olmasından çok sinsiliğidir. Etaplardan oluşan oyunda, düşmanlara arkasından yaklaşarak darbeyi indirmelisiniz. Düşman silahları daha uzun menzilli olduğu için karşı karşıya şansınız kalmayacaktır. Etabı iyi gözlemlemeli düşman sırtını döner dönmez harekete geçerek kılıç dabesini vurmalısınız. Etaptaki bütün düşmanları yok ettiğinizde bir sonraki etaba doğru ilerleyeceksiniz. Yön tuşları ile hareket işlemi sağlanırken, Space tuşu ile saldırı yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Sinsi Korsan
Market Canavaları Oyunumuzda süpermarketin güvenliğinden sorumlu olacaksınız. Küçük canavarlar ellerine ne geçirirse alıp kaçmaya çalışıyorlar. Size düşen görev bunları vurarak etkisiz hale getirmek ve puanları toplamak. Markette masum canavarlarda bulunacaktır. Onları vurmamaya özen göstermeli aksi halde puan kaybı yaşayacaksınız. Size verilen sürede nekadar puan toplarsanız başka bölümlere geçme hakkı elde edebilirsiniz. Mouse ile nişan alıp atışınızı yapabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Market Canavaları
Sylvester ve Tweety Sylvester,köpekhectorun'un kafes içinde olmasını fırsat bilerekTweety'i yakalama peşinde.OyunumuzdaTweety'nin kontrolünü sağlayarak bölüm içerisinde bulunan kemikleri toplamalı ve hectorun yanına giderek onu serbest bırakmalıyız.Yön tuşları ile hareket etme işlemini sağlayabilir,Space tuşu ile zıplayabilir,Z ve X tuşları ile saldırı yaparakSylvester'ı etkisiz hale getirebilirsiniz.İyi eğlenceler..
Sylvester ve Tweety
Tek Kişilik Ordu Mükemmel görüntü kalitesi ve yüksek heyecana sahip olan savaş oyununda, karşınıza çıkan düşman askerlerinizi tek başınıza öldürmelisiniz. Uzerinizde bulunan ağır taramalı silahınızı doğru biçimde kullanmalı, düşmanlarınızın attığı mermilerden kaçarak onları vurmalısınız. A,S,D tuşları sağa sola kaçmanızı veya eğilerek mermilerden korunmanızı sağlarken, mouse ile nişan alarak ateş edebileceksiniz. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaAdobe Shockwave Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
Tek Kişilik Ordu
3D Zombi Karting Şimdiye kadar zombilerle ilgili yapılmış birçok oyun oynadık. Bunlara biryenisi olan GoKart yarışını oyunoynay.org aracılığı ile sizlere sunuyoruz. Zombilerin arasında geçen yarış mezarlıkta düzenleniyor. Rakiplerinizi geçerek finishi ilk sırada görmeye çalışmalısınız. Yol üzerinde mezardan çıkan engeller size zorluk yaşatabilir. Engellerden uzak durarak yarışı bitirmeye çalışmalısınız. Ayrıca yol üzerinden alacağınız silahlarıdaZ tuşuile fırlatabilir,X tuşuile kuru kafa atışlarını yapabilirsiniz.Yön tuşlarıise araç kontrolünü sağlayacaktır. İyi eğlenceler.. Oyunun açılması için bigisayarınızdaAdobe Shockwave Playerprogramının yüklü olması gerekmektedir.
3D Zombi Karting
Evde Bakım Evinde cilt bakımı ve makyaj yapan kıza yardımcı olmalısınız. İlk olarak saçlarına krem ve bakım jelleri sürerek bakıma başlayacak, daha sonra fön ile şekil vereceksiniz. Daha sonra yüzüne cilt bakım maskeleri uygulayacak ve yüzünüde kusursuz bir hale getireceksiniz. Bütün bu işlemleri yaparken oyun sizi yönlendirecek, kullanmanız gereken ürünleri alarak kızımıza uygulayabileceksiniz. Bütün işlemleri tamaladıktan sonra kız mükemmel bir görünüme kavuşacak ve oyundaki amacımızı tamamlayacaksınız. Mouse ile oyunu kontrol edebilirsiniz. İyi eğlenceler..
Evde Bakım