Kırmız Başlıklı Kız Kaçış

Kırmızı başlkılı kız şarkılar söyleyerek büyükannesinin evine girer ve birde ne görsün kurt onun kılığına girmiş vaziyette onu beklemekte. Kaçmaya başlayan kızımızı siz kontrol edecek, peşinizdeki Kurt sopasını kaldırıp size vurmaya çalışırken zıplayarak darbelerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerinde bulunan kayalara çarpmanız halinde peşinizde kurt sizi yakalayacak ve afiyetle yiyecektir. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken zıplamak, onuda Space tuşu ile sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler..

BENZER OYUNLAR

Flappy Bird Önceden uyarmakta fayda olduğunu düşünüyorum.. Oyun bağımlılık yapabilir!.. Mobil cihazlarda çok fazla oynadığımız Flappy Bird şimdi pc'nizden oynamanız için sizlere sunuldu. Fakat pc'den oynamak biraz daha zorlu olacak gibi. Bunun nedeni ise alışkanlığımızın mobil cihazlar üzerine olduğundan dolayıdır. Oyun açıklamasına geçecek olursak, Yeşil boruların arasında, kuşumuzun geçeceği kadar boşluklar olacaktır. Yeşil borulara değmeden bu aralıklardan geçip, gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışmalısınız. Kuşumuzu sıçratmak için mouse sol tıklamaya basabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Flappy Bird
Kaktüs Mccoy Kaktüs adamımız kötülere karşı verdiği savaşta senin yardımına ihtiyacı var.Hemen oyuna başlayarak onu yönlendirmeli,bölüm içerisindeki engellere takılmadan ve düşmanlarınızı yok ederek ilerleyerek istediğine kavuşturun.Yön tuşları ile kahramanımızı hareket ettirebilir,A,S,D tuşları ile zıplama ve saldırı işlemini sağlayabilirsiniz.Oyun içerisinde tuşlar ve kombinasyonları ile ilgili sürekli olarak bilgilendirileceksiniz.Herkeze iyi eğlenceler..
Kaktüs Mccoy
Süper Macera Küçük dostumuz ile büyük bir macera içerisinde olacağınız oyunda, zürafası ile birlikte bölümler içerisine girerek orada kendisini yok etmek isteyen düşmanlarını öldürmeye çalışacak.Bölümlerde topladığı paralar ile kendisine malzemeler alabilisiniz. İlerledikçe kahramanımızın level seviyeside yükselecek.Yön tuşları ile hareket etme işlemini sağlayabilir, A ve S tuşları ile saldırılar yapabilirsiniz. Oyun başında tuşları ayarlama imkanıda size sunulmakta.İyi eğlenceler..
Süper Macera
Orta ve Gol Futbol oyunlarınabir yenisi şimdi sizler ile buluşuyor. Oyun kurgusu çok basit. Takım arkadaşınız size orta açıyor ve sizde doğru açıyı yakalamaya çalışarak topu kaleye göndermeye çalışıyorsunuz. Tabiki kaleciyide şaşırtarak topu gol yapmanız gerekiyor. Belirli bir top atma hakkınız var. Bu atışlardan istenileni kadarını gol yaparsanız seviye atlayarak zorlu mücadelelere devam edebilirsiniz. Oyuncunuzu sağa ve sola hareket ettirerek doğru açıyı yakalamasını sağlayabilirsiniz. Bu hareket işlemini klavyenizdeki yön tuşları ile yapabilir şutu çekmek için ise Space tuşuna basabilirsiniz. İyi eğlenceler..
Orta ve Gol
Evde Bakım Evinde cilt bakımı ve makyaj yapan kıza yardımcı olmalısınız. İlk olarak saçlarına krem ve bakım jelleri sürerek bakıma başlayacak, daha sonra fön ile şekil vereceksiniz. Daha sonra yüzüne cilt bakım maskeleri uygulayacak ve yüzünüde kusursuz bir hale getireceksiniz. Bütün bu işlemleri yaparken oyun sizi yönlendirecek, kullanmanız gereken ürünleri alarak kızımıza uygulayabileceksiniz. Bütün işlemleri tamaladıktan sonra kız mükemmel bir görünüme kavuşacak ve oyundaki amacımızı tamamlayacaksınız. Mouse ile oyunu kontrol edebilirsiniz. İyi eğlenceler..
Evde Bakım
Çocuk Savunma Cesur çocuk saldırı altındaki bölgesini savunmak için çaba içersinde. Oyuna başlayarak onun kontrollerini ele almalı, acımasız saldırganları yok etmelisiniz. İlerledikçe silahlarınızı güçlendirme imkanınız olacaktır. W,S tuşları ile sağa sola hareket edebilir ve düşmanınızın mermilerinden kaçabilirsiniz. Mouse yardımı ile ateş edebilirsiniz. İyi eğlenceler..
Çocuk Savunma